fbpx

Стани наш

Најдобрите од Brainster ќе работат за тебе

На располагање ти стојат талентите од Академиите за Mаркетинг, Дизајн, Програмирање, Data Science, Software Testing и Ux/UI Design

За програмата

Што значи learning partner

Learning Partner програмата на Brainster ти овозможува да предложиш тековен или иден проект на твојата компанија на кој ќе работат бесплатно студентите од Академиите за Маркетинг, Дизајн или Програмирање, Data Science, UX/UI и Software Testing.

Ти ќе ги запознаеш студентите со проектот и барањата и ќе ги дадеш генералните насоки, а нашите инструктори ќе ги насочуваат при креирање на предлози за проектот.
1 +
Креативни луѓе спремни да ти помогнат веднаш
1 %
Свежи идеи за унапредување на твојот бренд
1
сработени проекти од студентите

Што рекоа нашите learning партнери?

„Имплементираните активности, не само што донесоа зголемена посетеност на социјалните мрежи, туку и физички во самата продавница што придонесе за зголемување на продажбата и подобри бизнис резултати. ”
Сања Ѓорѓева
Сопственик на Magniflex Macedonia
„Прекрасна е можноста креативни млади луѓе да работат на развој на твојот бизнис и тоа бесплатно. Дел од решенијата искористивме, а дел допрва ќе ги користиме бидејќи добивме целосна маркетинг стратегија.”
Јован Димитров
Сопственик на Rent a bike Skopje

Достапни области

Стратегија за дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

Осмислување и креирање кампања

Дигитален маркетинг

Содржина и рекламирање на социјални мрежи

Дигитален маркетинг

Корпоративно брендирање

Графички дизајн

Лого дизајн / постер дизајн

Графички дизајн

Материјали за дигитална промоција

Графички дизајн

Бизнис анализа и визуелизација

Data Science

Структуирање моделирање и манипулирање со податоци

Data Science

SQL & Data Warehouse

Data Science

UX/UI Дизајн

UX/UI  дизајн

Рекламирање на Google

Дигитален маркетинг

Креирање целни страници (Landing Pages)

Дигитален маркетинг

Стратегија и креирање на тест сценарија

Software Testing

Примена на техники за тестирање

Software Testing

Креирање на тест извештај

Software Testing

DSC04298_7-scaled.jpg

Зошто да станеш Learning partner?

Свежи идеи за унапредување на твојот бизнис

На располагање ти стојат креативни луѓе кои под менторство на врвни професионалци се спремни да ти помогнат за унапредување на твојот бизнис

реализација на проект

Прекрасна е можноста креативни луѓе да работат на твојот бизнис бесплатно и да го стекнат искуството потребно за напредок во нивните кариери.

ПРОШИРИ ЈА ТВОЈАТА ПРОФЕСИОНАЛНА МРЕЖА

Поврзи се со најстручните поединци и компании од твојата област. Искористи ја мрежата на Brainster да се промовираш себеси или твојот бизнис.

Досегашни и тековни партнери

Како да аплицираш?

Наведи ги основните информации во формата за апликација

Нашиот тим ќе те контактира со повратна информација во најкус можен рок

Закажуваме состанок на кој дефинираме конкретни чекори за почнување на проектот

Инвестицијата во луѓето е најдобрата инвестиција за една компанија. Избери помеѓу tailor made обука, специјално креирана според потребите на твојот тим (project management, digital transformation, soft skills); праќање на поединци од тимот на нашите редовни обуки или регрутација на талент од Академиите на Brainster по наша препорака.